sâmbătă, 14 aprilie 2012

Cine suntem noi ...

Dumbrava de Arta si Creatie  este o CARAVANA  a veseliei, a imaginatiei creatoare, a timpului petrecut in mijlocul naturii cu drag si respect fata de tot ceea ce ne ofera aceasta lume minunata in care traim. Cele mai multe ateliere se desfasoara in mijlocul naturii, oferindu-ne  tuturor – mari sau mici, bucuria unei clipe de repaus fata de viata noastra in viteza, bogatia unei clipe in care cerul, norii, padurea, copacii, frunzele, florile sunt atent studiate, prinse in magia panzelor sau in frenezia jocurilor si activitatilor organizate de noi, cu voi .
Ce ateliere am putea tine in Dumbrava ?Multe si cu aer curat ! Ateliere, care mai de care mai colorate si mai interesante :

-          cu sevaletele in spinare pornim la desen si pictura in poienite pline de flori si soare, sau daca gasim ceva radacini interesante in excursiile noastre de orientare  putem face direct pictura pe lemn ;
-          stiti sticlele din casa bunicii cu forme ciudate sau interesante ? facem excursii pe la sate, si tot ce gasim mai interesant si demn de colorat transformam in vaze si sticlute care mai de care mai frumoase si mai costumate de sarbatoare ! si iacata pictura pe sticla !
-          pentru ceramica,avem de mers pana la Piscu, unde mesteri faurari ne vor arata cum trebuie sa pretuim pamantul !
-          iar cand vrem sa ne facem de cap intr-o minunata zi de creatie – ne luam toate cutiile cu materiale – reciclabile : capace, hartie, plastice, si multe altele sau pasta fimo si culori, etc si ne apucam de decoratiuni de tot felul !
Iar cand vara e in toi si caldura prea mare tragem o fuga pan’la o apa ceva si petrecem o zi de voie buna urmata de o seara linistita cu cantec,  teatru interactiv, povesti si poezie, fotografie sau … gatit.
Cand ganduri avem de bal mascat, petreceri sau pur si simplu de aruncat haine vechi, e bine ca mai intai sa trecem pe la atelierul de croitorie si redecorare – a sezatoare asa cum se facea pe vremuri, cu maini dibace si harnicute, cu cantec, rasete si veselie !

Atelierele sunt organizate atat pentru mici-pitici cat si pentru cei mai mari si greu de relaxat adulti ! Pentru firme interesate de un alt gen de team-building avem Ateliere’n buzunar, un nou produs al veseliei !

Din cand in cand organizam si « Bufetul suedez de arta », intr-unul din parcurile din Bucuresti, adica in schimbul unei taxe de materiale, ai liber sa faci ce vrei, sa creezi tot ce-ti doresti. LIBER la DISTRACTIE !
Organizam Petreceri pentru copii si adulti – cu tematica sau fara, dar toate cu aceeasi caracteristica si anume -  se petrec in NATURA !!!!!! In plus avem Atelierele puse la dispozitie de artistii si mesterii nostrii mari faurari!

Evenimente interesante, de arta, de teatru, cant si joc au loc pe tot parcursul anului, asa ca e bine sa va abonati la newletter-ul nostru sau sa urmariti detaliile pe blog.  

Dumbrava de Arta si Creatie a fost creata intr-un mare respect fata de natura asa ca apreciem toate materialele reciclabile pe care le puteti aduce, pentru ca folosim : cutii de carton, de lemn, reviste, materiale de toate tipurile, panglicute, ate si nasturasi, paste si condimente invechite … la noi tot se foloseste, nimic nu se arunca !!! Asa ca va asteptam cu tot ce va e de prisos prin casa!Unde ? in toate locurile de intalnire vom avea o cutie mare mare de tot, in care veti putea « arunca » materialele ce nu va mai sunt de folos !

Va asteptam sa ne simtiti energia si dragostea  pentru natura, dragostea cu care cream toate minunile pentru  bucuria copiilor nostri, pentru surpriza, veselia si redescoperirea copilului din sufletul nostru, al « celor mari », al adultilor - pentru ca « in Dumbrava » este un loc deosebit, un loc cu poveste, un loc cu farmec, un loc cu magie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu