marți, 27 noiembrie 2012

POVESTI de IARNA

Frig. Din ce in ce mai frig ... miroase a iarna deja. Stiu. Stiu. E iarna. Dar parca nu-mi vine sa cred, pentru ca azi de dimineata era frumos si cald si soare! Dar acum, seara, e o liniste asurzitoare, cum numai iarna poti "auzi". Si e frig. Atat de frig .... m-am zgribulit in barlog si m-am gandit ca a cam venit timpul sa ne pregatim de luna cadourilor si a fanteziei pe gheata ...

Usor, usor vine Mos Nicolae, cadourile trebuie gandite, impachetate, "funditzate" ....

Pregatirea imi place cel mai mult!!! Pentru ca este momentul in care ma gandesc intens la oamenii dragi din viata mea, caut sa gasesc ceva ce i-ar bucura, ceva ce ar smulge un zambet ... ochi luminosi si bucurie. Iar cadoul trebuie impachetat ... si tare mi-e drag sa "produc" hartia de impachetat, sa o personalizez cum pot mai frumos. La sfarsit si o felicitare pentru urari de suflet!














Iar daca e iarna ... e alb!!! Si daca e alb afara, macar casa sa ne fie colorata!!! Asa ca impodobim casa si bradul ... ca na'! dintr-un moment in altul apare si Mos Craciun la usa!!! Globulete, decoratii pentru brad, decoratii pentru usa sau ghirlande, Mos Craciunei si ciorapei pentru cadouri ... cate si mai cate avem noi de facut!!!

Cel mai mult imi plac cele facute din materiale naturale - scortisoara, cafea, felii de mar sau portocala/lamaie uscate, anason, balsa, lemn si sisal - obtinand astfel un efect de caldura, de sarbatoare la gura sobei ... ca sa nu mai vorbesc de aromele lor minunate.

Din aceleasi materiale putem obtine ornamente pentru cadouri, legandu-le de funda care intregeste ambalajul, sau la masa festiva de Craciun, pe langa farfurii sau chiar ca si mici cadouri pentru invitati. Suporturi de lumanari sau de acadele ...

Asa ca va invit intr-o sesiune intensiva de weekend, mai exact weekend-ul      7-9 decembrie, in MINI FABRICA de CRACIUN!!! sa facem de toate: felicitari, decoratii si cadouri!!Atelierul este deschis celor mari si mici si chiar foarte mici. Lucram impreuna si cu rabdare facem lucruri frumoase si cu suflet, de dus acasa cu bucurie si mandrie! Noi pregatim ceaiul cald, merele aduse din livada de la Bughea, covrigeii si .... binenteles, materiale multe si diverse (rame lemn, sticla preparata pentru pictura, fructe uscate, panglici, globuri, etc).
Pret atelier pe 3 zile - 90 ron (sau 40 ron/zi). Va asteptam!!

Program:

Vineri, de la ora 18:30-20:30.
Sambata, de la ora 17:00- 19:30.
Duminica, de la ora 11:30- 13:30.

Inscrieri pe dumbravadepictura@gmail.com sau telefonic la 0723397871 (Oana).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu