joi, 1 noiembrie 2012

PROGRAMUL ATELIERELOR

Si a venit frigul. Si vantul. Si ploile. Si culorile ... un verde trist, un galben vesel si un ruginiu batran ... un rosu foc de suparare si un vinetiu batut. Si brrrrr .... timpul ca noi, Dumbrava, sa ne retragem in "barlogul" nostru cald, atelierul din str.Foisorului 126.

Aici programul continua, la un ceai cald, mere zemoase si covrigei (din partea casei), dupa cum urmeaza:

Atelierul "Exploratorilor", 2-4 ani - avem doua variante: mai ales pentru cei mici care nu merg inca la gradinita, am ales o dimineata de Marti, de la ora 10:30-11:30; avem insa si optiunea de dupa-amiaza, Joi, de la 17:00-18:00. Atelierul are o durata de o ora, timp in care spunem o mica poveste si ne jucam cu culori si tot felul de alte materiale 100% naturale! :)

Atelierul "Artistilor", 4-6 ani - va asteptam cu drag in fiecare seara de Miercuri, pentru prima grupa, de la orele 17:00-18:30, iar a doua grupa, intre orele 18:30-20:00. Durata atelierului este de o ora jumatate, timp in care pe langa pictura/creatie vom invata si cate ceva despre natura, culori si alte materiale reciclabile.

        Atelierul "Manutelor dibace", 6-9 ani - pentru cei mai mari si mai intelepti am rezervat seara de Marti, intre orele 17:00-18:30 si 18:30-20:00. Durata atelierului este de o ora jumatate, timp in care cu seriozitate ... vesela :) ne concentram sa facem cele mai frumoase si mai interesante lucrari!!




In cazul in care, exista cereri pentru o grupa de varsta mai mare, o vom forma si o vom anunta in momentul in care avem un min de 3 artisti! Ne trimiteti un mesaj si noi imediat "lucram" la concept.

Pentru scoli si gradinite - putem organiza oricare din atelierele noastre si in cadrul acestor institutii, in urma unei cereri scrise.

IMPORTANT! Va rugam mult, la inscriere sa ne spuneti pentru care dintre cele doua grupe optati! la dumbravadepictura@gmail.com

Va multumesc si va astept cu drag si muuult chef de lucruri frumoase!!!

Oana



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu