miercuri, 31 octombrie 2012

ATELIERE DE CREATIE SI PICTURA pentru copii, din luna NOIEMBRIE

Vara a trecut si impreuna cu ea si lungile noastre plimbari in natura. Cum frigul isi face simtita prezenta, va propun sa ne adapostim in "barlog" si sa ne apucam de inventat lucruri noi si frumoase, pline de imaginatie si suflet! Astfel,


Dumbrava de arta si creatie  lanseaza noi cursuri de pictura si creatie pentru copii. Te invităm într-un univers creativ si relaxant - unde te poţi juca si experimenta diverse tehnici: acuarela, acrilic, penita, creion, carbune, colaj.

 

 Dumbrava de arta si creatie este locul unde iti vei imbogati cunostinţele, creativitatea şi vei invăţa să priveşti cu sufletul, lumea din jurul tau.



Va asteptam pentru o experienta unica, in care natura se impleteste cu arta, cu cantece de copii si cu multa voie buna dar si multa seriozitate!

 
"Dumbrava de arta si creatie" organizeaza din luna noiembrie cursurile de pictura si creatie pentru copii, in grupe de varsta cuprinse intre 2 si 9 ani: 
   
 Grupa "Exploratorilor" 2-4 ani - "Toamna", invatam sa pictam cu degetelele, sa combinam culori, sa aflam care sunt fructele si legumele toamnei, forma si culoarea lor. Cu ajutorul frunzelor uscate si a altor materiale din natura, pe care le descoperim impreuna, vom incerca sa construim diferite lucrari, adevarate "apodopere de arta"pentru parinti si bunici. Cost curs (toate materialele incluse) 120 ron/4 sedinte

Grupa "Artistilor" 4-6 ani - "Gradinita", invatam cum tinem pensula in manute, cum putem amesteca culorile si ce rezulta din ele, cum ne administram culorile si apa din pahar, apoi trecem la lucruri serioase si folosind tehnica culorilor pe baza de apa si a sarii vom ajunge la adevarate capodopere de arta! Cost curs 180 ron/5 sedinte (toate materialele incluse)

       Grupa "Manutelor dibace" 6-9 ani - "Vacanta mare" - vom lucra cu pensule si culori pe baza de apa si acrilice, abordand diferite tehnici de pictura pe diverse suporturi - hartie, piatra, lemn;

ne vom folosi imaginatia folosind toate materialele ce ne aduc aminte si ne ajuta sa recreem cel mai frumos moment/timp petrecut in vacanta mare. Fiecare copil va avea la sfarsit o lucrare personalizata. Cost curs 230 ron/ 5 sedinte (toate materialele incluse).



Coordonator proiect:
Oana Danzer.
Pentru alte informatii si inscrieri va rugam sa ne trimiteti un mail la dumbravadepictura@gmail.com sau telefon 0723397871


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu